EBA DERS PROGRAMI VE MFL SORU ÇÖZÜM SAATLERİ PROGRAMI

Sevgili Öğrencilerimiz,

Millet olarak Covid-19 virüsüyle mücadele tedbirlerimiz sebebiyle her ne kadar sizlerle fiziksel olarak ayrı kalsak da Merzifon Fen Lisesi Ailesi olarak  hemen yanı başınızda olmak, yine sıkıştığınız anda tutunacağınız dal olmak istiyoruz. Bu sebeple evde eğitiminize devam ettiğiniz süreçte takıldığınız konu ve sorularınıza belli düzen ve disiplin dahilinde WhatsApp üzerinden yardım edebilmek için bir plan ve program hazırladık. Aşağıdaki linkte verilen çizelgeyi inceleyin ve çözemediğiniz sorularınızı çizelgede belirtilen saatlerde sorularınız için hazır bekleyen ilgili öğretmenimizle paylaşarak çözüme kavuşturun. 24 Mart Pazartesi günü itibariyle bu program uygulamaya konulacaktır. Öncelikle sağlığınız, daha sonra hedeflerinizden uzaklaşmamanız bizim için çok önemli. Bu süreçte lütfen evde kalın, sağlıcakla kalın...

Ergin HÖKELEK

EBA DERS PROGRAMI VE MFL SORU ÇÖZÜM SAATLERİ PROGRAMI İÇİN TIKLAYINIZ!

Yayın: 22.03.2020 - Güncelleme: 22.03.2020 00:07 - Görüntülenme: 598