AMASYA / MERZİFON - Merzifon Fen Lisesi

MERZİFON FEN LİSESİ "OKULUM TEMİZ BELGESİ" SAHİBİ

Milli Eğitim Bakanlığı ile Türk Standartları Enstitüsü (TSE) arasında, 27 Temmuz 2020 tarihinde imzalanan "Eğitim Kurumlarında Hijyen Şartlarının Geliştirilmesi ve Enfeksiyonu Önleme İş Birliği Protokolü" kapsamında, hijyen şartlarının geliştirilmesi, enfeksiyon önleme ve kontrol süreçlerinin tutarlı, geçerli, güvenilir, tarafsız bir anlayışla sürdürülmesi amacıyla "Okulum Temiz" belgelendirme programı çerçevesinde eğitim kurumlarında hijyen sağlama amacıyla Okulum Temiz uygulaması başlatılmış ve okulların yüz yüze eğitime geçişi için şartları karşılamalarının ardından başvuruda bulunulması istenmişti. Yaptığımız başvurunun ardından Milli Eğitim Bakanlığı ve TSE işbirliği ile oluşturulan tetkik görevlileri okulumuzu denetlemiş ve  okulumuz Merzifon Fen Lisesi "Okulum Temiz Belgesi"ni almaya hak kazanmıştır.

27-11-202104-11-2020

04-11-2020