OKULUMUZA BAĞLI PANSİYON-YURT BİLGİSİ!

Okulumuza bağlı pansiyon-yurt bulunmamaktadır.

Her sene 35-40 civarı öğrencimiz boş kontenjan buldukları takdirde Merzifon İrfanlı Anadolu Lisesi Pansiyonunda kalmaktadır. Okulumuz ile Merzifon İrfanlı Anadolu Lisesi Pansiyonu arasında 2 km´lik mesafe bulunmaktadır. Yatılı kalan öğrencilerimiz kendi imkanları ile karşıladıkları servislerle okulumuza ulaşım sağlamaktadırlar.

*Parasız Yatılı-Pansiyonlu kalmak isteyen öğrencilerimiz; başvurularını aşağıdaki belgelerini tamamlayarak 23-26 Ağustos 2022 tarihleri arasında okulumuz "Merzifon Fen Lisesi"ne yapacaklardır.

*Paralı Yatılı-Pansiyonlu kalmak isteyen öğrencilerimiz23-26 Ağustos 2022 tarihleri arasında aşağıdaki belgeleri tamamlayarak başvurularını "İrfanlı Anadolu Lisesi"ne Yapacaklardır!

Gerekli Belgeler için TIKLAYINIZ!

İletişim Bilgileri için:

Merzifon İrfanlı Anadolu Lisesi Telefon Numarası: 0358 513 99 00

Merzifon İrfanlı Anadolu Lisesi web sitesi: http://irfanlianadolulisesi.meb.k12.tr/

Yayın: 19.07.2017 - Güncelleme: 13.07.2022 12:45 - Görüntülenme: 4100