ZİLSİZ OKUL PROJESİ

Okulumuz Merzifon Fen Lisesi´nde 2012-2013 eğitim ve öğretim yılından itibaren zilsiz okul projesi uygulanmaya başlandı. Öğrencilerimiz, zil sesi duymadan derse giriyor, zil çalmadan dersten çıkıyor.

Üniversitelerde ders başlangıç ve bitişinin zilsiz bir şekilde belirlendiği ve öğrencilerimizin de birer üniversiteli adayı olduğu fikrinden hareketle yola çıktığımız bu okul projesiyle; sorumluluk sahibi, zaman yönetimi iyi bilen, öz güveni gelişmiş, otokontrollü ve disiplinli bireyler yetiştirmeyi hedefliyoruz.

2012-2013 eğitim ve öğretim yılından itibaren uygulanan "Zilsiz Okul Projesi" medyada da geniş yankı bulmuştur. Bazı medya kuruluşlarının okulumuzla ilgili yaptıkları haberler aşağıdaki linklerdedir.

SABAH gazetesinin haberi için tıklayınız!

KANAL A HABER´in yaptığı haber için tıklayınız!

AMASYA BÜLTENİ´nin yaptığı haber için tıklayınız!

İZLESENE´nin yaptığı videolu haber için tıklayınız!

Yayın: 12.08.2017 - Güncelleme: 09.06.2021 13:10 - Görüntülenme: 3178