T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
AMASYA / MERZİFON - Merzifon Fen Lisesi

BİLİM KAHRAMANLARI FIRST LEGO League Challenge'da "YÜKSELEN YILDIZLAR" OLDU

Bilim Kahramanları Buluşuyor.

  Gençlerin kendilerini “topluma duyarlı bilim insanı ve mühendis olarak görmelerini” sağlayan dünyada 100 ülkeden minimum 4 maksimum 10 kişiden oluşan takımların katıldığı FIRST LEGO League Challenge isimli bilimsel içerikli uluslararası turnuvaya katılmak üzere Matematik Öğretmenimiz Murat Özdemir önderliğinde bir gurup öğrencimizi Ankara TED Üniversitesine uğurladık.

Bu turnuvaya katılan öğrencilerimiz; hem bilim, sanat, teknoloji konularında, hem de ifade, dinleme, sunum, paylaşım, takım çalışması konularında çok özel bir deneyim yaşarlar. Bu deneyimler onların kendilerini geleceğin bilim insanı, mühendisi, etkin girişimcisi ve duyarlı dünya vatandaşı olarak hayal etmelerine teşvik eder.

03-03-202403-03-202403-03-2024 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Öğretmenimiz Murat Özdemir önderliğinde harika bir performans sergileyen MFL ROBOTİK takımımız "YÜKSELEN YILDIZLAR" ödülüne layık görülmüştür. Bizlere yaşattıkları bu gurur için başta Murat Özdemir öğretmenimiz olmak üzere tüm ekibi yürekten kutluyor, destekleri için İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Ahmet YOZGAT ve İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Mehmet TÜRKMEN 'e şükranlarımızı sunuyoruz... 

 

03-03-2024

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 03.03.2024 - Güncelleme: 03.03.2024 21:37 - Görüntülenme: 141
  Beğen | 1  kişi beğendi