Etiket Sonuçları: MERZİFON FEN LİSESİ

May

Türkiye’nin havacılık ve uzay geleceğinin inşasına şahitlik etmek, Türk Havacılık Uzay Sanayiinde kariyer ve yaşam hakkında bilgiler almak, çalışma alanlarını, sosyal alanları ve üretilen özgün hava araçlarını yakından keşfedip öğrencilerimizin sorularına cevap bulabilmek üzere 81öğrenci ve 5 öğretmenimizle  Ankara TAİ-TUSAŞ tesislerindeydik bugün. Bu muhteşem program sonrası Beytepe Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde bulunan Millet Kütüphanesinde koskoca bir ummana daldık. Attığımız her adımda devletimizin gücünü hissettik. Bu vizyonu çok daha ileriye götürmek üzere gece gündüz demeden çalışıyoruz.

#milliteknolojihamlesi #taitusaş #istikbalgöklerde

#gözümüzyükseklerde #merzifonfenlisesiheryerde

@merzifonfenlisesi

May

19 Mayıs Gençlik Haftası etkinlikleri çerçevesinde okulumuzda TUBİTAK 4006 Bilim Fuarı, konser, resim sergisi ve kermesten oluşan harika bir "Gençlik Şöleni" gerçekleştirdik.

Bu etkinliğe emek veren  tüm Fen Lisesi ailemize ve davetimize icabetleri ile günümüzü şenlendiren bütün misafirlerimize şükranlarımızı sunuyoruz.

"Davetlimizsiniz..."

2023-2024 Eğitim Öğretim yılı geleneksel "Gençlik Şöleni" resim sergisi,kermes,konser etkinlikleri hazırlıklarımız tamamlanırken TUBİTAK 4006 Bilim Fuarı sergisi de bu hazırlıklarımız arasındaydı.

Bu tatlı heyecan ve koşturma sonunda tüm sevdiklerimizi yanımızda görmek Merzifon Fen Lisesi ailesini daha çok mutlu edecektir.