MERZİFON FEN LİSESİ EFSANESİ MARŞI İLE BÜYÜMEYE DEVAM EDECEK

Okulumuz Merzifon Fen Lisesinin başarılı odaklı misyonu artık Merzifon Fen Lisesi Marşı ile dilden dile daha da hızlı yayılacak. Okul kültürünün kökleşmesinde de büyük destek sağlayacak olan Merzifon Fen Lisesi Marşı'nın ortaya çıkmasında başta marşın söz yazarı Okul Müdürümüz Sayın Ergin HÖKELEK'e, olanca emeğini ortaya koyan Müzik Öğretmenimiz Cemal Serdar Bayrak'a, sesleri ve enstrümanlarıyla marşımıza can veren sevgili öğrencilerimiz Hüseyin Miraç SÖZEN, Kübra MESCİ, Hayrünnisa GÖKÇE, Ulaş KARKA, Umut ÇELİKER'e, stüdyo aşamasındaki teknik destekeri için Enis AKIN, Emir NACAKSIZ'a, muhteşem görüntüler için Erdem YÜKSEL ve Fatih GÖKÇE'ye ve bu oluşumda desteklerini esirgemeyen tüm Merzifon Fen Lisesi Ailesi bireylerine yürekten teşekkür ediyoruz.

"MERZİFON FEN LİSESİ MARŞI" için tıklayınız!

T.C KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI TELİF HAKLARI GENEL MÜDÜRLÜĞÜ MUSİKİ ESERLERİNE İLİŞKİN KAYIT TESCİL BELGESİ

04-04-2023

MERZİFON FEN LİSESİ MARŞI