Nis

Okulumuz Kaymakamlık değerlendirmesinde "Engelsiz Merzifon" projesiyle birincilik, Gençlik Spor İl Müdürlüğünün değerlendirmesinde "Spor Salonu Otomasyon Sistemi" projesiyle ikincilik elde etti.

Mrt

Kütüphaneler Haftası Etkinlikleri kapsamında okulumuz öğrencileri ile “Her Aya Bir Yazar!” okumalarımız tüm hızıyla devam ediyor.

Mrt

KBRN (Kimyasal Biyolojik Radyasyon ve Nükleer tehlikeli maddeler) Savunması konuları olan tehlikeli maddeler; kasten, kazaen veya doğal afetler sonucu ortama yayılarak insan ve çevre üzerine birçok olumsuz etkiler oluşturmaktadır.

Mrt

Okulumuz Merzifon Fen Lisesi öğrencileri, etkin rol aldıkları Nevruz Şöleni organizasyonuyla neşeli ve heyecanlı bir etkinliğe imza attılar.

Mrt

Okulumuz Merzifon Fen Lisesi Sınıflar Arası Futsal Turnuvasının galibi 12A sınıfı oldu. Turnuvaya katılan tüm öğrencilerimizi kutlar, beden eğitimi öğretmenimiz Rasim ÖZCAN´a emeklerinden dolayı teşekkür eddeeriz.